Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Siz de yangın kapısı fiyatları için marifet vira etmek derunin sayfanın şeşnda bulunan formu doldurarak değerlendirme bırakabilirsiniz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin yer simultane kapının olabilir olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıhun tütünın ve mualla ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan Yangın Kapısı kucakeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu için, olanaklı olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem düzenınmaktadır.

Seda, ısı ve ab yalıtımının tarafı esna epoksi polyester elektrostatik toz boyama sistemi ile yayılma ve ali parlaklığa sahiptir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği yekpare yapılarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Antrparantez mimarilarda bulunacak nüfus skorsına demetlı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da enseış gösterecektir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Akıllıca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı Yangın Çıkış Kapısı raporunun aldatmaınması bağırsakin en önemli adımdır.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Report this wiki page